Billigste mobilabonnement familie

Billigste mobilabonnement familie

Konsolidering av flere abonnementer i én enkelt plan gir økonomiske fordeler og forenkler administrasjonen. Med andre ord, å velge et familieabonnement vil ofte lønne seg når man er flere.

Hva er et familieabonnement?

Et mobilabonnement for familien er en samlet plan som lar deg inkludere flere personer eller familiemedlemmer i ditt eksisterende abonnement. Ofte øker rabatten med antallet medlemmer som er inkludert, og alle abonnementene kan administreres av en ansvarlig person.

Et familieabonnement gjør det enkelt å legge til flere brukere og du mottar en samlet faktura for hele familien én gang i måneden.

Få rabatt med familieabonnement

Hvis du bor sammen med én eller flere personer, kan du dra nytte av rabatter ved å samle mobilabonnementene i en enkelt plan.

Mange mobiloperatører tilbyr spesialiserte familieabonnementer eller abonnementer for samboere, der rabatten øker med antallet inkluderte abonnementer. Ved å samle familiens mobilabonnementer under én avtale, kan det være betydelige besparelser å oppnå takket være familierabatter.

Slik oppnår du familierabatt på mobilabonnementet

For å få familierabatt på mobilabonnementet ditt, finnes det flere strategier, men et råd er alltid essensielt: sammenlign alle alternativer for å sikre at du finner den mest kostnadseffektive avtalen og unngår unødvendige utgifter.

Ved å sammenligne prisene på ulike familiepakker, kan du finne den mest fordelaktige løsningen. I et familieabonnement er pris ofte den viktigste faktoren, kombinert med de brukervennlige løsningene mobiloperatørene tilbyr. Ved å velge det billigste familieabonnementet, kan du maksimere besparelsene.

Faktorer du bør se på før du velger mobilabonnement

Det er variasjoner i hva ulike familieabonnementer tilbyr, og det er flere faktorer du bør vurdere. Her er en liste over viktige punkter å undersøke:

Rabatter og fordeler

Hvilke fordeler får du ved å samle flere abonnementer? Dette kan inkludere forsikringer og rabatter. Ofte betaler hovedbrukeren full pris, mens de andre medlemmene får rabatter.

Antall medlemmer

Hvis dere er mange som vil benytte dere av familieabonnementet, sjekk hvor mange personer leverandørene tillater som brukere av en familiepakke.

Antall fakturaer

De fleste operatører tilbyr løsninger der alle kostnader samles på én faktura, noe som gjør det enklere å holde oversikt. Sjekk om din leverandør har denne muligheten.

Data Rollover

Mange abonnementer inkluderer data rollover som gjør at ubrukt data overføres til neste måned. Slik vil du aldri gå tom for data. Hvis dette er viktig for deg, bør du sjekke om det er mulig med data rollover.

Medlemmer under 18 år

Det finnes mange alternativer for abonnementer til barn og unge under 18 år. Undersøk hvilke løsninger som passer best for din familie, og vær oppmerksom på at noen familiepakker kanskje ikke gir de samme fordelene til yngre medlemmer.

Fordeler med familieabonnement

Hvis flere i familien bruker mobiltelefon, kan et familieabonnement være en smart løsning som gir flere fordeler.

Spar penger

Den største fordelen med et familieabonnement er rabattene du får ved å legge til flere abonnementer på samme konto. Dette kan hjelpe familien med å spare penger sammenlignet med separate abonnementer.

Deling av data

Familieabonnementer gir muligheten til å dele data mellom medlemmene, noe som gir stor frihet og fleksibilitet.

Fri tale, SMS og MMS

De fleste familieabonnementer inkluderer ubegrenset samtaler og tekstmeldinger per måned, slik at familiemedlemmene kan kommunisere fritt uten bekymring for ekstra kostnader.

Enkel administrering

Familieabonnementer gir ofte enkel administrasjon av alle abonnementene på én konto. Dette forenkler håndtering av regninger, overvåkning av forbruk og utføring av endringer.

God kontroll

Mange familieabonnementer inkluderer også foreldrekontrollfunksjoner som lar foreldre begrense tilgangen til visse tjenester eller overvåke barnas bruk av telefonen. På denne måten unngår du også at mye data brukes opp.

Familieabonnement i EU/EØS

De fleste familieabonnement lar deg bruke mobilen uten ekstra kostnader når du er i EU/EØS-land. Dette betyr at du kan ringe, sende SMS og MMS, samt bruke mobildata i EU og EØS uten å bekymre deg for høye regninger. Du kan også ringe og sende SMS internt i EU/EØS uten ekstra kostnader.

Kostnadene ved et familieabonnement

Kostnadene ved et familieabonnement for mobil kan variere avhengig av mobiloperatøren og valgt abonnementsplan. Prisen avhenger typisk av antall familiemedlemmer inkludert i abonnementet, inkludert mobildata, ringetid og eventuelle tilleggsfordeler.

Det er viktig å være oppmerksom på at selv om familieabonnementet kan være kostnadseffektivt, kan det bli dyrt hvis familiemedlemmene ikke bruker sine mobiltelefoner i tråd med planen.

Det er derfor viktig å overvåke forbruket nøye og vurdere å justere abonnementet om nødvendig for å unngå unødvendige kostnader.

Slik får du mest mulig ut av et mobilabonnement for familie

For å optimalisere et familieabonnement for mobil, finnes det noen nyttige tips å følge:

1. Overvåk forbruket nøye

Hold kontroll på hvor mye mobildata og ringetid familiemedlemmene bruker for å unngå overforbruk og ekstra kostnader.

2. Benytt deg av ekstra fordeler

Dra nytte av tilbudene om gratis tilgang til musikk- og videostreamingtjenester og andre ekstra fordeler som tilbys av mobiloperatøren.

3. Tilpass planen etter behov

Juster abonnementsplanen etter familiens endrede behov over tid, for eksempel hvis noen begynner å bruke mer mobildata eller mindre ringetid.

4. Kommuniser med familiemedlemmene

Hold jevnlig kontakt med familiemedlemmene for å unngå misforståelser eller overraskelser når det gjelder mobilkostnader.

Et mobilabonnement for familie kan være både praktisk og kostnadseffektivt for familier som ønsker å dele en felles mobilplan. Ved å utnytte lavere priser, enkel administrasjon og ekstra fordeler, kan familien få mest mulig ut av sitt mobilabonnement.

Ofte stilte spørsmål

Hva er et familieabonnement?

Et familieabonnement for mobiltelefoner samler flere familiemedlemmer under én kontrakt. Dette gjør det mulig for alle medlemmer å dele samme datapakke, noe som gir fleksibilitet i databruken. I tillegg kan familiemedlemmene ringe og sende meldinger til hverandre uten ekstra kostnader.

Hvordan fungerer Talkmore familie?

Med et familieabonnement fra Talkmore, samles alle familiemedlemmer under én felles datapakke som kan deles fritt mellom medlemmene. Administratoren av abonnementet har muligheten til å fordele data mellom medlemmene og kan justere fordelingen etter behov når som helst.

Hvordan fungerer familiebonus hos Telenor?

Telenors familiebonus belønner lojale familier som har flere produkter fra selskapet. For hver Telenor-produkt familiemedlemmene har, mottar de en ekstra halv gigabyte bonusdata hver måned. Du får altså mer data inkludert, desto mer lojal du er.

IMG_2161 (1)

«Vårt mål er å hjelpe deg og din bedrift med å finne riktig og kostnadsbesparende mobilabonnement»

Har du noen spørsmål?

Vi besvarer gjerne dine spørsmål dersom det er noe du lurer på. 

Følg oss

Kom i gang her

Du kan fylle ut skjemaet helt uforpliktende

Kom i gang her

Du kan fylle ut skjemaet helt uforpliktende

Før du går...

La oss ringe deg, slik at du får det beste tilbudet fra flere operatører!

Ved å sende skjemaet godtar du at Bedriftsabonnement skal kunne gi meg et personlig tilbud, og at leverandøren behandler mine persondata basert på mine valg

Spørsmål og svar

Bedriftsabonnement har vanligvis en del en del tilleggstjenester som man ikke finner i vanlige abonnement for privatpersoner. Disse er funksjoner som slik som for eksempel sentralbord og hovednummer, som gjør det mer lettvint for kunder å ringe til bedriften, og som gjør det mulig for bedriften å viderekoble samtalen til rette vedkommende.

Bedriftsabonnement gir bedriften et mer profesjonelt image når kunder ringer til bedriften. De gjør også livet enklere for de ansatte ettersom kommunikasjonen, både internt og eksternt, forenkles.

Noen av de viktige komponentene som inngårt i bedriftsabonnement, foruten selve telefonabonnementet er bedriftsnett-tjenestene som vanligvis blant annet inkluderer sentralbord, mobil app, bedriftskatalog, hovednummer, menyer, telefonkø-systemer, talemeldinger, svargrupper, alternative visningsnummer, rapportering og mer.

Når du bestemmer deg for et bedriftsabonnement bør du ta i betraktning bruksmønsteret til dine ansatte og hvor mye data hver av disse trenger å bruke. En annen viktig ting å vurdere er hvilke funksjonaliteter som inkluderes i bedriftsnettet, hvilke du eventuelt trenger, og hvor mye disse koster. En annen ting å tenke på er hvilke systemer du bruker internt til kalender og lignende dersom du har planer om å integrere dette med bedriftsnettet.

Mange bedriftsnett kan integreres med kalendere og andre funksjoner. For eksempel er det vanlig å synkronisere bedriftsnett med Microsoft Outlook slik at bedriftsnettet automatisk kan oppdateres med tanke på hvem som til enhver tid er lister som tilgjengelig i kalenderen sin.