Telenor Familieabonnement

*Familieabonnement.no har ingen samarbeid med Telenor

Generell informasjon om Telenor

Kontaktinformasjon
Selskap
Telenor Norge AS
Adresse
Snarøyveien 30, 1331 Fornebu
Telefon
915 09 000
Kundeservice
www.telenor.no/

Telenor er et av verdens største mobilselskap og har sitt utspring fra Norge. Grunnlagt i 1855 som et offentlig telegrafverk, har Telenor utviklet seg gjennom årene for å bli en ledende global aktør innen telekommunikasjon. Med operasjoner i flere land rundt om i verden, tilbyr Telenor en rekke tjenester, inkludert mobiltelefoni, bredbånd, TV og digitale tjenester både for enkeltpersoner og for bedrifter. Selskapets lange historie i bransjen og kontinuerlige fokus på innovasjon har sementert dets posisjon som en av nøkkelspillerne i telekomlandskapet.

Telenor Mobilabonnement for Familie

Telenor har forstått betydningen av å tilby abonnementer som er skreddersydd for familiers ulike behov. Når det kommer til deres familieabonnementer, kan kundene forvente følgende:

  • Familierabatter: Ved å samle flere abonnementer under en familiepakke, kan det oppnås betydelige rabatter på den månedlige kostnaden.
  • Datakontroll: Telenor tilbyr muligheten for foreldre å overvåke og begrense databruken for familiemedlemmer, spesielt nyttig for yngre brukere.
  • Deling av data: I noen abonnementer kan man dele ubrukt data med andre familiemedlemmer, slik at dataen fordeles etter behov.
  • Enkel administrasjon: Med en samlet faktura og et brukervennlig app, kan familiens hovedbruker enkelt administrere alle abonnementene på ett sted.
  • Trygghet for de yngste: Spesielle abonnement for barn og ungdom gir både god dekning og begrensninger som sikrer at de yngste er beskyttet når de er online.

*Som med alle mobilselskap, kan detaljer og funksjoner i abonnementene endres over tid. Det anbefales derfor å sjekke Telenors offisielle nettside eller kontakte kundeservice for den mest oppdaterte informasjonen om deres familieabonnementer.

Trustpilot

Hvis du vil se hvordan brukerne anmelder Telenor, kan du se deres Trustpilot her.

Gode tips!

Husk alltid å sammenligne ulike abonnement for å finne det som passer best for deg og din familie. Vi i familieabonnement.no gjør hele jobben for deg og finner det beste abonnementet til ditt bruk. Husk også å holde øye med forbruket ditt og justere planen din etter behov.

Få tilbud av flere operatører her!

Kom i gang her

Du kan fylle ut skjemaet helt uforpliktende

Kom i gang her

Du kan fylle ut skjemaet helt uforpliktende

Før du går...

La oss ringe deg, slik at du får det beste tilbudet fra flere operatører!

Ved å sende skjemaet godtar du at Bedriftsabonnement skal kunne gi meg et personlig tilbud, og at leverandøren behandler mine persondata basert på mine valg

Spørsmål og svar

Bedriftsabonnement har vanligvis en del en del tilleggstjenester som man ikke finner i vanlige abonnement for privatpersoner. Disse er funksjoner som slik som for eksempel sentralbord og hovednummer, som gjør det mer lettvint for kunder å ringe til bedriften, og som gjør det mulig for bedriften å viderekoble samtalen til rette vedkommende.

Bedriftsabonnement gir bedriften et mer profesjonelt image når kunder ringer til bedriften. De gjør også livet enklere for de ansatte ettersom kommunikasjonen, både internt og eksternt, forenkles.

Noen av de viktige komponentene som inngårt i bedriftsabonnement, foruten selve telefonabonnementet er bedriftsnett-tjenestene som vanligvis blant annet inkluderer sentralbord, mobil app, bedriftskatalog, hovednummer, menyer, telefonkø-systemer, talemeldinger, svargrupper, alternative visningsnummer, rapportering og mer.

Når du bestemmer deg for et bedriftsabonnement bør du ta i betraktning bruksmønsteret til dine ansatte og hvor mye data hver av disse trenger å bruke. En annen viktig ting å vurdere er hvilke funksjonaliteter som inkluderes i bedriftsnettet, hvilke du eventuelt trenger, og hvor mye disse koster. En annen ting å tenke på er hvilke systemer du bruker internt til kalender og lignende dersom du har planer om å integrere dette med bedriftsnettet.

Mange bedriftsnett kan integreres med kalendere og andre funksjoner. For eksempel er det vanlig å synkronisere bedriftsnett med Microsoft Outlook slik at bedriftsnettet automatisk kan oppdateres med tanke på hvem som til enhver tid er lister som tilgjengelig i kalenderen sin.