Telia Familieabonnement

Telia er en av Nordens ledende telekommunikasjonsselskaper med røtter som strekker seg tilbake til 1800-tallet. Opprinnelig et svensk selskap, har Telia i dag et fotavtrykk i mange land rundt om i Europa.

Ice Familieabonnement

ICE er et av de fremste mobilselskapene i Norge. Siden sin oppstart har ICE fokusert på å bygge og utvide sitt eget nettverk, og tilbyr både mobil- og bredbåndstjenester til norske forbrukere.
Konsernet er heleid av 14 kommuner i Sør- Rogaland og konsernets verdiskapning går tilbake til fellesskapet. Nasjonalt har konsernet blitt en betydelig utfordrer innen fiberbasert bredbånd og vi leverer produkter og tjenester under merkevarene Lyse, Altibox, og Smartly – i tillegg til ice. Lyse følger opp Åpenhetsloven på vegne av alle selskapene i konsernet.

Talkmore Familieabonnement

Talkmore

Talkmore er et norsk mobilselskap som ble etablert i begynnelsen av 2000-tallet. Som en del av Telia Norge-konsernet, har Talkmore kapasitet til å levere kvalitetstjenester med god dekning over hele landet.

Fjordkraft Familieabonnement

fjordkraft mobil

Fjordkraft Mobil er en del av Fjordkraft-konsernet, en ledende aktør innen energi og kommunikasjonstjenester i Norge. Siden oppstarten har Fjordkraft jobbet hardt for å tilby kundene sine konkurransedyktige priser og høy service.

OneCall Familieabonnement

OneCall

OneCall er et norsk mobilselskap som har vært kjent for å tilby enkle og rimelige mobilabonnementer. Siden etableringen har de hatt et klart fokus på brukervennlighet og god kundeservice, og de har raskt blitt et populært valg blant mange nordmenn.

PlussMobil Familieabonnement

Pluss mobil

Pluss Mobil er et mobilselskap som tilbyr billige og enkle mobilabonnementer med full Telenor-dekning, Data Rollover, eSIM, lesesstoff og andre fordeler. Pluss Mobil eies av Aller Media, som også eier flere digitale blader og magasiner.

Telenor Familieabonnement

Telenor er et av verdens største mobilselskap og har sitt utspring fra Norge. Grunnlagt i 1855 som et offentlig telegrafverk, har Telenor utviklet seg gjennom årene for å bli en ledende global aktør innen telekommunikasjon
Av teleleverandører er Telenor den klart største aktøren i Norge, med en stor markedsandel på ca 50%. Telenor er også en stor aktør internasjonalt som er i toppen blant verdens aller største telekommunikasjonsselskaper. Med den store markedsandelen til Telenor har konsernet et spesielt ansvar i samfunnet og telemarkedet.

Kom i gang her

Du kan fylle ut skjemaet helt uforpliktende

Kom i gang her

Du kan fylle ut skjemaet helt uforpliktende

Før du går...

La oss ringe deg, slik at du får det beste tilbudet fra flere operatører!

Ved å sende skjemaet godtar du at Bedriftsabonnement skal kunne gi meg et personlig tilbud, og at leverandøren behandler mine persondata basert på mine valg

Spørsmål og svar

Bedriftsabonnement har vanligvis en del en del tilleggstjenester som man ikke finner i vanlige abonnement for privatpersoner. Disse er funksjoner som slik som for eksempel sentralbord og hovednummer, som gjør det mer lettvint for kunder å ringe til bedriften, og som gjør det mulig for bedriften å viderekoble samtalen til rette vedkommende.

Bedriftsabonnement gir bedriften et mer profesjonelt image når kunder ringer til bedriften. De gjør også livet enklere for de ansatte ettersom kommunikasjonen, både internt og eksternt, forenkles.

Noen av de viktige komponentene som inngårt i bedriftsabonnement, foruten selve telefonabonnementet er bedriftsnett-tjenestene som vanligvis blant annet inkluderer sentralbord, mobil app, bedriftskatalog, hovednummer, menyer, telefonkø-systemer, talemeldinger, svargrupper, alternative visningsnummer, rapportering og mer.

Når du bestemmer deg for et bedriftsabonnement bør du ta i betraktning bruksmønsteret til dine ansatte og hvor mye data hver av disse trenger å bruke. En annen viktig ting å vurdere er hvilke funksjonaliteter som inkluderes i bedriftsnettet, hvilke du eventuelt trenger, og hvor mye disse koster. En annen ting å tenke på er hvilke systemer du bruker internt til kalender og lignende dersom du har planer om å integrere dette med bedriftsnettet.

Mange bedriftsnett kan integreres med kalendere og andre funksjoner. For eksempel er det vanlig å synkronisere bedriftsnett med Microsoft Outlook slik at bedriftsnettet automatisk kan oppdateres med tanke på hvem som til enhver tid er lister som tilgjengelig i kalenderen sin.