Fjordkraft Familieabonnement

fjordkraft mobil

*Familieabonnement.no har ingen samarbeid med Fjordkraft mobil

Generell informasjon om Fjordkraft Mobil

Kontaktinformasjon
Selskap
Fjordkraft AS
Adresse
Lilleakerveien 6A, 0283 Oslo
Telefon
55 52 67 00
Kundeservice
https://www.fjordkraft.no/
Åpningstider
Mandag – fredag 09.00-16.00

Fjordkraft Mobil er en del av Fjordkraft-konsernet, en ledende aktør innen energi og kommunikasjonstjenester i Norge. Siden oppstarten har Fjordkraft jobbet hardt for å tilby kundene sine konkurransedyktige priser og høy service.

Som selskap har Fjordkraft Mobil satt kunden i sentrum ved å utvikle mobilabonnementer som møter behovene til moderne norske forbrukere. De har en klar forståelse av viktigheten av pålitelig nettverksdekning, fleksible dataplaner og transparente prisstrukturer. Fjordkraft mobil tilbyr full Telia dekning til sine kunder.

Fjordkraft Mobil er kjent for å være innovativ, kundeorientert og for å tilby enkle, men effektive løsninger for mobilbrukere. Med en sterk vektlegging på bærekraft og miljø, er Fjordkraft også forpliktet til å drive sin virksomhet på en ansvarlig måte.

Fjordkraft Mobil Familieabonnement

 1. Fordelspriser på Data, Tale, og SMS
  Når det kommer til kommunikasjon, kan regningene fort hope seg opp, spesielt i en familie hvor alle trenger å være tilkoblet. Med fordelspriser fra Fjordkraft, trenger du ikke å bekymre deg for å bruke for mye på telefonsamtaler eller meldinger. Dette gjør det enklere for alle å holde kontakten, uten bekymring for ekstra kostnader!
 2. Tilpasset Data Bruk
  Noen trenger mer data, mens andre kanskje er litt mer sparsommelige. Med muligheten til å velge mellom datapakker fra 1 GB til 100 GB, kan du skreddersy forbruket etter familiens behov. Og best av alt? Hvis en person ikke bruker opp all sin data, kan den enkelt deles med et annet familiemedlem. Smart, ikke sant?
 3. Roam Fritt i EU/EØS
  Dra på ferie uten data bekymringer! Med Fjordkraft Mobil Familieabonnement får du fri bruk i EU/EØS. Dette betyr at du kan bruke telefonen som hjemme, uten å stresse med ekstra roamingkostnader. En perfekt løsning for den reiseglade familien.
 4. Full Kontroll med Fjordkraft-appen
  For de av oss som er litt ekstra nysgjerrige (eller bare vil ha full oversikt), gir Fjordkraft-appen deg alt du trenger å vite. Her kan du enkelt sjekke forbruket, se hvor mye data du har igjen, og til og med justere planen din om nødvendig.
 5. Ingen Bindingstud
  Ingenting er verre enn å føle seg bundet til en kontrakt, spesielt når behovene dine endrer seg. Med Fjordkraft Mobil Familieabonnement har du ingen bindingstid. Dette betyr at du kan tilpasse planen din etter behov, uten å bekymre deg for lange kontraktstider.

Gode tips!

Husk alltid å sammenligne ulike abonnement for å finne det som passer best for deg og din familie. Vi i familieabonnement.no gjør hele jobben for deg og finner det beste abonnementet til ditt bruk. Husk også å holde øye med forbruket ditt og justere planen din etter behov.

Få tilbud av flere operatører her!

Kom i gang her

Du kan fylle ut skjemaet helt uforpliktende

Kom i gang her

Du kan fylle ut skjemaet helt uforpliktende

Før du går...

La oss ringe deg, slik at du får det beste tilbudet fra flere operatører!

Ved å sende skjemaet godtar du at Bedriftsabonnement skal kunne gi meg et personlig tilbud, og at leverandøren behandler mine persondata basert på mine valg

Spørsmål og svar

Bedriftsabonnement har vanligvis en del en del tilleggstjenester som man ikke finner i vanlige abonnement for privatpersoner. Disse er funksjoner som slik som for eksempel sentralbord og hovednummer, som gjør det mer lettvint for kunder å ringe til bedriften, og som gjør det mulig for bedriften å viderekoble samtalen til rette vedkommende.

Bedriftsabonnement gir bedriften et mer profesjonelt image når kunder ringer til bedriften. De gjør også livet enklere for de ansatte ettersom kommunikasjonen, både internt og eksternt, forenkles.

Noen av de viktige komponentene som inngårt i bedriftsabonnement, foruten selve telefonabonnementet er bedriftsnett-tjenestene som vanligvis blant annet inkluderer sentralbord, mobil app, bedriftskatalog, hovednummer, menyer, telefonkø-systemer, talemeldinger, svargrupper, alternative visningsnummer, rapportering og mer.

Når du bestemmer deg for et bedriftsabonnement bør du ta i betraktning bruksmønsteret til dine ansatte og hvor mye data hver av disse trenger å bruke. En annen viktig ting å vurdere er hvilke funksjonaliteter som inkluderes i bedriftsnettet, hvilke du eventuelt trenger, og hvor mye disse koster. En annen ting å tenke på er hvilke systemer du bruker internt til kalender og lignende dersom du har planer om å integrere dette med bedriftsnettet.

Mange bedriftsnett kan integreres med kalendere og andre funksjoner. For eksempel er det vanlig å synkronisere bedriftsnett med Microsoft Outlook slik at bedriftsnettet automatisk kan oppdateres med tanke på hvem som til enhver tid er lister som tilgjengelig i kalenderen sin.